Konjiček zna po naporu in uspehu deliti svojo srečo z drugimi

8,20

Osnovno čustvo sreča
Za starost 2 – 5 let, 4 – 7 let

Kategorija:

Nekega dne se je konjiček odločil, da bo vadil skakanje čez ovire. To obvladati je bilo zanj zelo pomembno, ko pa je videl, kako visoke so pregrade, se je nekoliko prestrašil in postal v sebi negotov. Sestra in očka sta mu ponudila pomoč, ob njem pa je bila tudi mama, ki ga je ves čas opogumljala. Vsakdo ga je po stopnjah naučil nekaj novega  in na koncu mu je uspelo! Vsi so mu čestitali in se z njim veselili. Strinjali so se, da je po skupnem trudu in uspehu sreča najslajša.


Slikanica se ukvarja s čustvom sreče, ki se pojavi po uspešno opravljeni nalogi in trudu, pa tudi zaradi pomoči in podpore drugih, s katerimi lahko to srečo za tem delimo.

Preko enostavne pripovedi in živalskih likov bodo otroci prepoznali svoje stanje in čustvo sreče, ki se zaradi tega pojavi. Slikanica vsebuje tudi dodatek za starše z nasveti, ki jim bodo koristili, da bodo bolje razumeli vedenje svojega otroka, zadovoljili čustveno potrebo, ki stoji za njegovo srečo, ter mu pomagali spoznati občutek sreče v vseh njegovih oblikah.


Dimenzije: 22×22 cm

Obseg: 24 strani z mehkimi platnicami

ISBN številka: 978-961-95956-8-8

Leto izdaje: 2022

Košarica